Over FCC

Wij zijn een team van enthousiaste en veelzijdige (bedrijfs)fysiotherapeuten en vitaliteitscoaches. Ons bedrijf Fysio Company Care is opgericht in 2004 en ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee fysiotherapiepraktijken in Waalre en Eindhoven. Beide praktijken hadden zich destijds al enige jaren gespecialiseerd in diverse activiteiten op het gebied van gezondheidsmanagement en arbeidsre-integratie in de regio Eindhoven. In 2011 is Fysio Company Care uitgebreid door de fusie met Workin(G)balance, een bedrijf dat zich in hetzelfde werkgebied had ontwikkeld. Ook met Workin(G)balance bestond al een jarenlange samenwerking waardoor een fusie een natuurlijke en logische stap was.
De laatste jaren hebben we een mooie groei in ontwikkeling doorgemaakt in onze diensten en interventies. Hierdoor zijn we in staat om een breed aanbod aan interventies aan te bieden gericht op vitaliteit, stress management, leefstijl, ergonomie, fysiotherapie en trainingstrajecten. In 2022 is Fysio Company Care onderdeel geworden van B-Fysic, wat opnieuw extra mogelijkheden biedt om ons verder te ontwikkelen.

B-Fysic staat voor kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Wij vertalen deze missie naar bedrijven en hun medewerkers en bieden extra diensten op het gebied van ergonomie en vitaliteit thema’s.

 

Een deel van onze werkzaamheden voeren we uit in samenwerking met onze netwerkpartner LIJV. Net als FCC traint en coacht LIJV medewerkers om hun gezondheid en duurzame inzetbaarheid te vergroten, op individueel- en teamniveau. Dit doen ze voor bedrijven en diverse grote (zorg)verzekeraars. Fysio Company care verzorgt in samenwerking met LIJV, bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie binnen Bedrijfszorg voor onder andere Signify, Diagnostiek voor U en Woonbedrijf.
Ga naar www.lijv.nl voor meer informatie.