Thuiswerken

Hoe helpt Fysio Company Care je in “thuiswerktijden”?

Waarschijnlijk zijn de werkomstandigheden binnen je bedrijf de laatste tijd drastisch veranderd. Wellicht werken jij en je collega’s nu thuis en roept dat hele andere vragen op dan voorheen. Want hoe zorg je voor een goede thuis ergonomie en hoe behoud je een goede gezondheid in een statische online omgeving?
Wij helpen je hier graag bij!

 

WERKPLEKONDERZOEK EN TRAINING – ONLINE OF THUIS
Als je klachten ervaart of twijfelt over je thuiswerkomgeving, kan een van onze bedrijfsfysiotherapeuten via een video consult of een consult aan huis met je meekijken naar de wijze waarop je jouw werkplek hebt ingericht en advies geven waar nodig. Naast aandacht voor ergonomie zal ook gekeken worden naar manieren hoe je jouw werkdag beter kan indelen en krijg je suggesties voor bijvoorbeeld “Energy Boosts”, ontspanningsoefeningen of gerichte oefeningen.

 

WEBINAR voor THUISWERKERS
Zou een vergelijkbare aanpak ook voor je collega’s geschikt zijn, dan kunnen we voor je team een webinar verzorgen met tips en tricks over thuiswerken. Aan deze webinar zitten ook nog leuke follow-up acties vast die een goede aanpak voor thuiswerken compleet maken.

 

OVERIGE INTERVENTIES
Ook voor onze overige interventies geldt, dat als je nog niet naar onze behandellocaties kan komen, we de meeste interventies ook online aanbieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!