Over FCC

Fysio Company Care is opgericht in 2004 en ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee fysiotherapie praktijken in Waalre en Eindhoven. Beide praktijken hadden zich destijds al enige jaren gespecialiseerd in diverse activiteiten uit op het gebied van gezondheidsmanagement en arbeidsre-integratie en deze diensten verleend aan verschillende bedrijven in de regio Eindhoven. In 2011 is Fysio Company Care uitgebreid door de fusie met Workin(G)balance, een bedrijf dat zich in hetzelfde werkgebied had ontwikkeld. Ook met Workin(G)balance bestond al een jarenlange samenwerking waardoor een fusie een natuurlijke en logische stap was. Zo heeft FCC de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt, zowel in omvang als in het aanbod van diensten. Hierdoor is FCC in staat om een breed spectrum aan diensten aan te bieden op het gebied van gezondheidsmanagement, fysiotherapie, vitaliteit en arbeidsre-integratie.

Fysio Company Care zoekt een fysiotherapeut!

Wil jij een inspirerende en bijzondere werkomgeving? Waar je ook de mogelijkheid hebt om je kennis en inzicht als fysiotherapeut in het bedrijfsleven in te zetten? Waar je naast fysiotherapeutisch behandelen ook onze brede visie op ontspanning en een gezonde leefstijl wil uitdragen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Fysio Company Care heeft het doel om bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen in hun fysieke en mentale gezondheid. We bieden brede fysiotherapeutische zorg en verschillende interventies rondom de thema’s fysieke belasting en vitaliteit. Bij FCC ben je een teamspeler, maar kan je ook solistisch en zelfstandig werken.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een uitstraling die past bij de gezonde en energieke leefstijl die we uitdragen.
  • Je bent doelgericht en hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je kunt zelfstandig werken op onze “in company” locaties.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en vaardigheden in het coachen van stress gerelateerde klachten.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift.
  • Je vindt het leuk om het visitekaartje te zijn voor FCC .

 

Wat bieden we jou?

We bieden een functie voor 24 uur, waarbij je ”in company” werkt op onze behandel- & trainingslocaties bij bedrijven in de regio Eindhoven (zoals Philips, ASML, Rabo, Jumbo). De functie is per 1 januari 2019 beschikbaar. Je werkzaamheden bestaan voor circa 75 % uit het fysiotherapeutisch behandelen van patiënten. Daarnaast heb je binnen ons dienstenaanbod de gelegenheid om je patiënten in hun werkomgeving te adviseren of ze een van onze verschillende trainingstraject aan te bieden. Wij stimuleren onze teamleden om zelf met nieuwe ideeën aan de slag te gaan en bieden ruimte om deze te ontwikkelen.

 

Denk je dat jij en FCC bij elkaar passen of wil je meer weten, bel of mail dan naar; Caroline Steenberghe; 06-53525754 / caroline@fysiocompanycare.nl