Over FCC

Fysio Company Care is opgericht in 2004 en ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee fysiotherapie praktijken in Waalre en Eindhoven. Beide praktijken hadden zich destijds al enige jaren gespecialiseerd in diverse activiteiten uit op het gebied van gezondheidsmanagement en arbeidsre-integratie en deze diensten verleend aan verschillende bedrijven in de regio Eindhoven. In 2011 is Fysio Company Care uitgebreid door de fusie met Workin(G)balance, een bedrijf dat zich in hetzelfde werkgebied had ontwikkeld. Ook met Workin(G)balance bestond al een jarenlange samenwerking waardoor een fusie een natuurlijke en logische stap was. Zo heeft FCC de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt, zowel in omvang als in het aanbod van diensten. Hierdoor is FCC in staat om een breed spectrum aan diensten aan te bieden op het gebied van gezondheidsmanagement, fysiotherapie, vitaliteit en arbeidsre-integratie.

FCC zoekt een nieuwe collega!

Zoek jij een inspirerende en bijzondere werkomgeving? Waar je ook de mogelijkheid hebt om je kennis en inzicht als fysiotherapeut in het bedrijfsleven in te zetten? Waar je met enthousiasme onze brede visie op een gezonde en energieke leefstijl wil uitdragen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Fysio Company Care heeft het doel om bedrijven en hun medewerkers zo gezond en energiek mogelijk te laten functioneren. We bieden brede fysiotherapeutische zorg en verschillende interventies rondom de thema’s fysieke belasting en vitaliteit. Onze klanten zijn verschillende grote en kleinere bedrijven in de regio Eindhoven, waaronder Philips, ASML, Rabobank en Jumbo. Daarnaast maken ook individuele patiënten gebruik van onze diensten. De fysiotherapeuten in ons team zijn sociale teamspelers, maar kunnen ook goed solistisch en zelfstandig werken.  Daarbij is een representatieve klantgerichte houding van groot belang.

 

Jouw profiel:

  • Je uitstraling past bij de gezonde en energieke leefstijl die we uitdragen.
  • Je hebt affiniteit met de relatie tussen werk en gezondheid en eventueel ervaring in die richting.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent doelgericht en hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en bij voorkeur aanvullende opleidingen gevolgd welke van toegevoegde waarde zijn in het werkterrein van Fysio Company Care.
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van trainingsgroepen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift.
  • Je bent in staat om FCC bij de verschillende bedrijven positief te positioneren en neemt hier zelf initiatieven in.
  • Je bent keurmerk of KNGF-CKR geregistreerd.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

 

Functie:

We bieden een functie voor 24 tot 32 uur, waarbij je ”in company” werkt op onze behandel- & trainingslocaties bij bedrijven in de regio Eindhoven. De functie is per augustus 2019 beschikbaar. Je werkzaamheden bestaan voor circa 75 % uit het fysiotherapeutisch behandelen van patiënten. Daarnaast heb je binnen ons dienstenaanbod de gelegenheid om je patiënten in hun werkomgeving te adviseren of ze een van onze verschillende trainingstraject aan te bieden.

 

Naast het afwisselend werk in de uitdagende omgeving van onze klanten, bieden we je mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We stimuleren we onze collega’s om zelf met nieuwe ideeën aan de slag te gaan en bieden ruimte om deze uit te werken. Denk je dat jij en FCC bij elkaar passen of wil je meer weten, bel of mail dan naar;

 

Caroline Steenberghe; 06-53525754 / caroline@fysiocompanycare.nl