Onze missie en visie

Onze missie is het vitaliseren van personen en organisaties, met als doel een optimale en duurzame arbeidsparticipatie van medewerkers. Gezondheid, vitaliteit en welbevinden hangt af van veel verschillende factoren. Onze visie kenmerkt zich door het benaderen van al deze factoren en een vraag altijd in zijn context te plaatsen. Dit geldt voor vragen die direct gerelateerd zijn aan de gezondheid van individuele medewerkers, maar ook bij het adviseren ten aanzien van afdelings- of productieprocessen.

 

Om diezelfde reden vinden we het van belang dat we een goede relatie opbouwen met alle betrokken partijen. Niet alleen in het contact met onze directe opdrachtgevers, maar ook in de uitvoering van onze diensten. Een goede relatie en samenwerking is een voorwaarde om een knelpunt in de volledige breedte te analyseren en een goed onderbouwd advies te kunnen geven. Deze visie zult u terug vinden in alle aspecten van onze dienstverlening; zoals het behandelen en coachen van een individuele medewerker, de thema’s die wij in onze workshops laten terug komen en bij het samenwerken tijdens een ergonomisch onderzoek op de werkvloer.

 

Vele grote en middelgrote bedrijven in de regio Zuid – Oost Brabant zetten al jaren met tevredenheid onze dienstverlening in bij het invullen van hun gezondheidsbeleid.

 

Kort gezegd kenmerkt onze werkwijze zich als volgt:

 

  • efficiënt
  • persoonlijk
  • korte lijnen
  • resultaatgericht
  • jarenlange ervaring
  • hoge klanttevredenheid

 

Meer informatie over onze dienstverlening.